Harika bir sayfa, yepyeni içerikler ile çok yakında hizmetinizde
“AK Gençlik olarak 1 milyon iftariyelik dağıtmayı hedefliyoruz”
İl Gençlik Kolları Başkanımız Nevzat Yüce, “AK Gençlik olarak ‘iftara 5 kala’ faaliyetlerinde İstanbul'un 39 ilçesinde binlerce genç arkadaşımızla 1 milyona yakın iftariyelik dağıtmayı hedefliyoruz.” dedi.
Ramazan ayının ilk gününde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olarak gençlik teşkilatımızın koordinasyonunda “İftara 5 Kala” programımızı gerçekleştirdik. Gençlik kolları teşkilatımızın yoğun katılımıyla hayata geçirilen çalışma çerçevesinde, İstanbul’un önemli trafik noktalarından Mecidiyeköy’de sahada yer aldık. Program kapsamında, iftar saatine trafikte yakalanan, evine yetişemeyen veya görev başında bulunan vatandaşlarımıza iftariyelik paketlerimizi ulaştırdık.
Programa ilişkin açıklamalarda bulunan İl Gençlik Kolları Başkanımız Nevzat Yüce, “AK Gençlik olarak İstanbul’un dört bir tarafından binlerce genç arkadaşımızın katılımıyla iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın İstanbulluların yanında olduğumuzu beyan ederek, tüm İstanbullular için iftariyeliklerimizi hazırladık. İnşallah iftariyeliklerimizi İstanbullularla buluşturacağız. Geçen yıl AK Gençlik olarak yaklaşık 400 bin iftariyemizi İstanbullularla buluşturmuştuk. Bu sene AK Gençlik olarak ‘iftara 5 kala’ faaliyetlerinde 1 milyona yakın bir hedefle İstanbul'un 39 ilçesinde binlerce genç arkadaşımızın katılımıyla faaliyetlerini devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.